Dnevnik dogajanja Selce 2016

Petek, 21. 7. 2016

Za nami je peti poletni košarkarski tabor Plama pur. Imeli smo se fantastično. Zadnji dan so potekali odločilni boji v tekmovanjih. Potem smo imeli čas za pakiranje in kopanje vse do odhoda.


V najstarejši skupini so se potegovali za 3 naslove. Najboljši šuter, najboljši v igri 1:1 in najbolj spreten v hitrostnem vodenju in zadevanju košev. Rezultati so sledeči.


Hitrostni poligon:

1.       Mesto MAKS SANKOVIČ

2.       Mesto JAKOB ŠKRLJ

3.       Mesto MARKO HRENOVEC


Tekmovanje v metu:

1.       Mesto ŽIGA JURŠINOVIČ

2.       Mesto ŽAN VOLK

3.       Mesto TIMON BUBNIČ


Tekmovanje v igri 1:1

1.       Mesto MAKS SANKOVIČ

2.       Mesto TIMON BUBNIČ

3.       Mesto JAKOB ŠKRLJ


Srednje starostna skupina je tekmovala v igri Knock out, v igri natančnosti zadevanja z razdalje in v prostih metih.

Tekmovanje v igri KNOCK OUT.


1.       Mesto MARKO SANABOR

2.       Mesto VID VIČIČ

3.       Mesto LUKA MILOŠEVIČ


Tekmovanje v prostih metih

1.       Mesto LOVRO BALAJIČ

2.       Mesto ROK BARBA

3.       Mesto MAJ TOMŠIČ


Tekmovanje v metu

1.       Mesto  MARKO PRPIČ

2.       Mesto GAŠPER OBERSTAR

3.       Mesto TIM ČEKADA


Najmlajša skupina pa je tekmovala v podajah, vodenju žoge in metu.


Tekmovanje v podajah

1.       Mesto NIK VERKO

2.       Mesto ENEJ BUBNIČ

3.       Mesto TIJAN PENKO


Tekmovanje v vodenju

1.       Mesto ENEJ GODINA

2.       Mesto ŠPELA UJČIČ

3.       Mesto ŽIGA MOŽINA


Tekmovanje v metu

1.       Mesto ENEJ BUBNIČ

2.       Mesto ANJA ISKRA

3.       Mesto NIK VERKO


Podelili smo pa še posebne nagrade.


ANJA ISKRA je prejela nagrado VZOR OSTALIM, saj je s svojimi dejanji med tednom bivanja v taboru in  v ekipi pustila poseben pečat. Vedno je bila pripravljena sodelovati z vsemi, spodbujala je svoje nasprotnike, lepo je skrbela za svojega mlajšega bratca in s tem postavila lep vzor ostalim udeležencem tabora.


LUKA KREFT je dobil nagrado za igralca, ki je v teh petih dneh najbolj napredoval – nagrada za MOST IMPROVED PLAYER.  Bil je najmlajši v najstarejši vadbeni skupini. Trudil se je po najboljših močeh, delal vse vaje preko svojih zmožnosti, proti koncu tedna pa se mu je to izplačalo, saj je v vseh elementih pariral tudi najstarejšim.


ROK BARBA je prejel nagrado MVP TABORA ali v slovenščini za najboljšega igralca tabora. Skozi teden je bil odličen v vseh tekmovanjih, spodbujal in motiviral je svojo ekipo med igro, na treningih je bil vedno zbran in maksimalno angažiran, svoje soigralce je znal pravilno usmeriti, da so igrali še boljše. Skratka pokazal je lastnosti, ki jih mora imeti najboljši igralec.Podelili smo še praktične nagrade, ki so nam jih poklonili sponzorji in partnerji: Avto Martinčič, Zavarovalnica Triglav, Košarkarska zveza Slovenije in Semenič transport. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo omenjenim, pa tudi ostalim ki sponzorjem ki že leta podpirajo dejavnost kluba.Zahvaljujemo se tudi našemu glavnemu sponzorju KK Plama-pur za podporo pri izvedbi projekta že peto leto zapored, Maestro tekstilu, ki nas vsako leto opremi od glave do pet, prevozom Laris, ki poskrbi, da varno prispemo v Selce in domov, ter Hostelu Karlovac v Selcah za prijetno bivanje in odlične pogoje treniranja.


Hvala tudi staršem, ki nam zaupate svoje otroke za cel teden. Ekipa trenerjev vam sporoča, da smo se imeli fenomenalno, otroci so bili super pridni. Upamo da se boste za tovrstne počitnice odločili tudi v prihodnjih sezonah.

 

 Fotogalerija petek


Četrtek, 21.7. 2016

Tokrat smo za slikanje sobe uredili in pospravili kolikor se le da, tako da bodo mame videle da zmoremo.

Današnji dan bi lahko poimenovali dan obiskov. Pred dopoldanskim treningov so nas obiskali kar 4 igralci. Trije iz košarkarskega kluba Kvarner Rijeka, en pa iz KK Plama-pur. Mauro Veljačič, Dino Vidmar in Paolo Marineli so nam zaupali kakšen je recept za uspešno košarkarsko kariero. Vsi trije so mladi perspektivni igralci, ki svojo priložnost iščejo v 1. Hrvaški košarkarski ligi. Pogledat in pozdravit pa nas je prišel tudi igralec Plame-pur Klemen Muha. Obisk nam je pomagal organizirati nekdanji trener članske ekipe Martin Novak, ki trenutno deluje v košarkarskem klubu Kvarner.Presenetili so nas tudi člani upravnega odbora kluba, ki so si v teh vročih poletnih dneh vzeli nekaj svojega dragocenega časa in nas prišli pogledat. Zaželeli so nam še več tako uspešnih taborov. Novo pečenega predsednika Tomaža Slavca in prav tako novo izvoljenega športnega direktorja Boruta Mihačiča sta spremljala izkušena mačka iz upravnega odbora, Uroš Ujčič in Tadej Primc. 


Čisto na koncu naj omenim še bivšega predsednika Andreja Muho, pa čeprav nas je obiskal prvi in sicer že med popoldanskim kopanjem. Vsem skupaj se v imenu trenerjev in otrok lepo zahvaljujem za izkazano pozornost.

Po napornem dnevu, smo težko pričakali uro odhoda v mesto, kjer smo si lahko kupili kar smo si ogledovali že cel teden. Ker se v »šopingu« vedno rado kje zatakne smo se vrnili malce pozno, vendar smo se zmenili ,da vam ne bomo povedali, da smo se spat odpravili šele ob 23.15.


Jutri se domov odpravljmo točno ob 17.00 zato nas doma pričakujte ob 18.15.


Fotogalerija četrtek

Sreda, 20.7. 2016

Danes smo vam postregli s slikami tik ob prebujanju in pred pospravljanjem sob. Hitro smo se odpravili na zajtrk, po zajtrku uspeli organizirati skupinsko slikanje, za tem pa na presenečenje dneva. Ker je utrujenost precej velika, smo se odločili, da sredino dopoldne namesto za vožnjo z ladjico izkoristimo za akrobacije na vodi. Kaj je to? Slike povejo več kot tisoč besed, zato uživajte ob ogledu vragolij, ki so jih izvajali naši igralci in igralke.


Po štiri in pol urnem skakanju in plezanju ter premagovanju ovir smo se sestradani odpravili nazaj v hostel na kosilo. Riž in goveje meso v omaki še nikoli nista bila tako dobra kot danes. Zaradi utrujenosti smo počitek malce podaljšali, pred treningom popoldne se nam je uspelo še enkrat okopati, nato malica in delo na igriščih. Treningi potekajo super, vsaka skupina vodi svoje tekmovanje v različnih disciplinah, borbe pa so vedno bolj napete in zanimive.


Po večerji smo si privoščili sladoled, na sprehodu pa smo si ogledali stojnice na katerih si bomo lahko jutri kaj kupili. Jutri nas čakata dva treninga in pa obisk znanih košarkarjev. 


Fotogalerija sreda


Torek, 19. 7. 2016

7.00 bujenje, umivanje zob in priprava na zajtrk. 7.30 zajtrk nato takoj hiro pospravit sobe, ker imamo pred treningom ocenjevanje sob. 8.30 trening. Nekateri so trenirali do 11ih. Za tem plaža in kosilo ob 13.00. Po kosilu obvezen počitek, Po počitku obvezno mazanje s kremami za sončenje in na plažo. 17.00 popoldanska malica in že priprava za popoldanski trening. Še sreča da je ob 20.00 večerja, ker drugače bi kar trenirali v nedogled. Po večerji družabne igre in priprava na spanje. Ob 22.30 že tišina.  Hiro je minil dan, nekaj utrinkov dogajanja smo ujeli v objektiv fotoaparata in si jih lahko pogledate spodaj.


Kljub temu se je veliko zgodilo. Vsi so 2x trenirali, se 2x kopali, Nejc je zadel s sredine, Marko je našel očala za vse priložnosti, spoznali smo se kakšen je "pepsi" skok, izgubili in našli smo 2 denarnici in eno uro, nekaj malega smo pogrešali starše, igrali smo odbojko v vodi, ...in še bi lahko naštevali.


Jutri pa, jutri pa presenečenje, ki ga boste lahko videli v jitrišnji fotogaleriji. Za danes pa uživajete v današnji.


Fotogalerija torekPonedeljek, 18. 7. 2016


V hostel smo prispeli 15 čez 11. Takoj smo se namestili po sobah v prvem nadstropju, kar je luksus, saj smo v edinih sobah, ki imajo balkone. Po namestitvi je vsak prejel opremo košarkarskega kampa, dve majici, dvoje košarkarske hlačke, nahrbtnik in brisačo. Za kosilo je bila »pašta bolonjeze«, nato pa je sledilo kopanje. Voda je mokra kot ponavadi, odtenek bolj hladna kot lansko leto. Skakanje, potapljanje in plavanje je prekinila ura, ki je oznanjala popoldansko malico, za tem pa je sledil trening. Letos treniramo v treh skupinah, ki jih lahko vidite če kliknete spodnji link. Po večerji smo si ogledali mesto. Nekateri so si privoščili kepico sladoleda. Imamo se super. Uživajte pri ogledu slik. Se beremo jutri.


Foto galerija ponedeljek

 

GENERALNI SPONZOR

 

 

SPONZORJI

               

     

 


Tomaž Slavec -
novi predsednik
KK Plama Pur


TV Koper - Športna mreža

Plama-LTH Škofja Loka

07.02.2014


TV Koper - Športna mreža
Plama-Šenčur
11.11.2013


SLO Basket - Final 8

Plama pur-Krka N. Mesto

07.02.2013


RTV SLO 1 - Odmevi
Veliko srce KK Plama
13.01.2013

HIMNA KK PLAMA PUR
   

POVEZAVE

SLEDITE NAM