Nakup letne karte

V sezoni 2012/13 je KK Plama pur osvojil prvo mesto v 3. SKL zahod. Ključ do tega uspeha so bili med drugim tudi številni navijači ki so na tekmah v Ilirski Bistrici znali pričarati pravo športno - navijaško vzdušje. V povprečju je naše tekme spremljalo več kot 500 ljudi, zadnjo tekmo proti ekipi Cerknice ki je odločala o naslovu prvaka 3. lige pa si je ogledalo rekordnih 1200 gledalcev. V naslednji sezoni smo tako prvič zaigrali v 2. Slovenski ligi in se takoj povzpeli na presenetljivo končno 2. mesto, ter si tako izborili nastop v kvalifikacijah za vstop v 1. SKL.

 

Tudi v letošnji sezoni bomo nastopali v močni in atraktivni 2. SKL, zato smo našim zvestim gledalcem omogočili da si z plačilom letne članarine pridobijo med drugim tudi možnost ogleda vseh naših domačih tekem.


Za sezono 2016/17 je višina članarine  20 €.


 

Članarino je mogoče plačati na vhodu v dvorano OŠ Antona Žnideršiča ob vsaki domači tekmi ekipe Plama pur. Ob plačilu članarine vsakdo dobi člansko izkaznico s katero mu je med drugim omogočen ogled vseh domačih tekem.


Z nakupom članske izkaznice pomagate košarkarjem iz Ilirske Bistrice k še boljšim rezultatom !
 

GENERALNI SPONZOR

 

 

SPONZORJI

               

     

 


Tomaž Slavec -
novi predsednik
KK Plama Pur


TV Koper - Športna mreža

Plama-LTH Škofja Loka

07.02.2014


TV Koper - Športna mreža
Plama-Šenčur
11.11.2013


SLO Basket - Final 8

Plama pur-Krka N. Mesto

07.02.2013


RTV SLO 1 - Odmevi
Veliko srce KK Plama
13.01.2013

HIMNA KK PLAMA PUR
   

POVEZAVE

SLEDITE NAM