Nameni del dohodnine KK Plama pur in s tem pomagaj pri nadalnjem razvoju košarke v Ilirski Bistrici

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji košarke, podporniki, navijači in člani Košarkarskega kluba Plama pur Ilirska Bistrica, spoštovani starši.

 

V letošnjem letu je prvič med upravičenci za prejemanje dela dohodnine, ki ga lahko namenite donacijam, tudi Košarkarski klub Plama pur iz Ilirske Bistrice. Zato se na vas obračamo s prošnjo, da ta del dohodnine namenite prav našemu klubu.

 

Na ta način nam lahko pomagate povsem brez dodatne obremenitve vašega družinskega proračuna. V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko namreč vsi davčni zavezanci izrazimo zahtevo, da 0,5 % dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenimo za financiranje splošno koristnih namenov, med drugim torej tudi za financiranje športnih društev oziroma klubov. V kolikor ta del sredstev ne namenite nikomur se odvedejo v državni proračun. Del dohodnine, ki bi jo nemnili Košarkarskemu klubu Plama pur Ilirska Bistrica, torej ne povečuje vaše davčne obveznosti, niti vam ne povzroča kakšnih drugih stroškov, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bo neposredno prejel naš klub, ki bi mu tako zbrana sredstva veliko pomenila.

 

Obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, lahko natisnete tudi iz naše spletne strani in ga izpolnjenega vrnete bodisi enemu od trenerjev, enemu od članov Upravnega odbora ali pa ga oddate na vstopnini v času naših članskih tekem. V primeru da obrazca nimate natisnjenega, ga je mogoče pri istih osebah oziroma na istem mestu tudi dobiti. Vse kar potrebujete za ga izpolnit so vaši podatki in vaša davčna številka.

 

Obljubljamo, da bomo s prejetimi sredstvi ravnali gospodarno ter v korist razvoja košarke v Ilirski Bistrici, ter delovanju našega kluba. V kolikor menite da je primerno, lahko k taki donaciji pozovete tudi vaše prijatelje in znance.

 

V imenu vseh članov Košarkarskega kluba Plama pur Ilirska Bistrica, vseh otrok ki trenirajo v klubu, trenerjev, drugih strokovnih delavcev, staršev in ostalih, ki kakorkoli pomagajo pri delovanju kluba se Vam iskreno zahvaljujemo za vašo pomoč !

 

Obrazec za namenitev dela dohodnine Košarkarskemu klubu Plama pur Ilirska Bistrica.pdf

 

GENERALNI SPONZOR

 

 

SPONZORJI

               

     

 


Tomaž Slavec -
novi predsednik
KK Plama Pur


TV Koper - Športna mreža

Plama-LTH Škofja Loka

07.02.2014


TV Koper - Športna mreža
Plama-Šenčur
11.11.2013


SLO Basket - Final 8

Plama pur-Krka N. Mesto

07.02.2013


RTV SLO 1 - Odmevi
Veliko srce KK Plama
13.01.2013

HIMNA KK PLAMA PUR
   

POVEZAVE

SLEDITE NAM