Postani sponzor ali donator kluba

Spoštovani,


Šport je odličen medij, preko katerega podjetja učinkovito dosegajo promocijski učinek. Poleg same promocije je podjetje ,ki vlaga v šport, med ljudmi deležno tudi statusa družbeno odgovornega podjetja.


KK Plama pur Ilirska Bistrica je dobro organiziran klub z jasno vizijo, ki temelji v prvi vrsti na delu z mladimi igralci in igralkami. Trenutno v klubu igra in trenira več kot 250 otrok, ki tekmujejo v 15-ih različnih tekmovalnih ekipah. Šolo košarke izvajamo na večini osnovnih šol v občini Ilirska Bistrica.


Posledica dobrega dela domačega trenerskega kadra je vidna tudi na uspehih članske ekipe, katera se je v sezoni 2012/13 uvrstila na zaključni turnir pokala Spar (košarkarski pokal Slovenije), v sezoni 2013/14 pa nastopila v kvalifikacijah za vstop v 1. Slovensko košarkarsko ligo. V prihajajoči sezoni 2016/17 si želimo visoke uvrstitve v 2 ligi.


Zaščitni znak kluba so tudi naši zvesti navijači in ena najvišjih obiskanost domačih tekem v Slovenski košarki. Tekme si v povprečju ogleda več kot 400 gledalcev.

Košarka ima v Ilirski Bistrici dolgoletno tradicijo (od leta 1950), v sezoni 1964/1965 pa je KK Lesonit Ilirska Bistrica (predhodnik KK Plame Pur) igral v tedanji prvi jugoslovanski zvezni ligi.


V veselje bi nam bilo, v kolikor bi s pomočjo vašega podjetja na temeljih slavne preteklosti gradili svetlo prihodnost košarke v Ilirski Bistrici.

Za dodatne informacije smo Vam na voljo na spodaj navedenih kontaktih. Z veseljem se tudi udeležimo sestanka z namenom dogovora o sodelovanju.


Tomaž Slavec, predsednik kluba,

tel. +386 (0)40 887 574 ali e-mail: t.slavec@gmail.com

 

Zakaj sponzorirati KK Plama pur Ilirska Bistrica ?

- zato, ker je podpiranje družbenih dejavnosti dokaz, da ne le delujete v okolju ampak z njim živite,
- zato ker je KK Plama pur Ilirska Bistrica najprepoznavnejši športni klub v občini in eden najprepoznavnejših v regiji z največjim javnim in medijskim zanimanjem

- zato, ker je KK Plama pur Ilirska Bistrica perspektiven in dobro organiziran košarkarski klub z dolgoletno tradicijo. Eden redkih Slovenskih klubov ki dela in tekmuje tako z moškimi kot tudi z ženskimi ekipami,
- zato, ker želi KK Plama pur Ilirska Bistrica še naprej čim več delati z mladimi košarkarji in vzgojiti še več svojih vrhunskih igralcev (v zadnjem letu 2 reprezentanta Slovenije v mlajših kategorijah). KK Plama pur Ilirska Bistrica je klub, v katerem igra in trenira več kot 250 otrok,
- KK Plama pur Ilirska Bistrica je klub, katerega domače tekme si na tribuni ogleda v povprečju preko 400 gledalcev, kar predstavlja daleč najbolje obiskane dogodke v občini.


Kaj Vam nudi Košarkarski klub Plama pur Ilirska Bistrica?

- KK Plama pur Ilirska Bistrica Vam nudi promocijo Vašega podjetja na 22. tekmah v 2. Slovenski ligi, od tega 11. tekem igra na domačem parketu v Ilirski Bistrici, ter na tekmah pokala Spar in prijateljskih tekmah.
- KK Plama pur Ilirska Bistrica Vam nudi promocijo Vašega podjetja na ogromnem številu tekem naših mladinskih in pionirskih selekcijah in preko Šole košarke.

- KK Plama pur Ilirska Bistrica Vam nudi promocijo vašega podjetja preko naše prenovljene internetne strani, FB strani, s pojavljanjem v tiskanih in elektronskih medijih, s promocijo na tekmah v dvorani OŠ Antona Žnideršiča, preko predvajanja domačih tekem na TV, ter na promocijskem materialu kluba.

Skladno z individualnim dogovorom lahko nudimo naslednje možnosti promocije:

- Ime kluba po nazivu podjetja
- Ime posamezne tekmovalne selekcije po nazivu podjetja
- Ime dogodka oz. projekta po nazivu sponzorja
- Logotip podjetja na športni opremi
- Prisotnost logotipa podjetja na spletni strani in FB strani kluba
- Transparent podjetja v dvorani OŠ Antona Žnideršiča v času tekem - Napoved in predstavitev sponzorja na samih tekmah
- Objava logotipa na oglasnih plakatih
- Razdeljevanje letakov in ostalega promocijskega gradiva podjetja
- Ponudba izdelkov sponzorjev na samih tekmah
- Različne druge možnosti skladno z dogovorom 

GENERALNI SPONZOR

 

 

SPONZORJI

               

     

 


Tomaž Slavec -
novi predsednik
KK Plama Pur


TV Koper - Športna mreža

Plama-LTH Škofja Loka

07.02.2014


TV Koper - Športna mreža
Plama-Šenčur
11.11.2013


SLO Basket - Final 8

Plama pur-Krka N. Mesto

07.02.2013


RTV SLO 1 - Odmevi
Veliko srce KK Plama
13.01.2013

HIMNA KK PLAMA PUR
   

POVEZAVE

SLEDITE NAM