Šola košarke
Šola Košarke na OŠ Podgora Kuteževo

 

V Kuteževem se krožek košarke izvaja letos drugo šolsko leto zapored in dejstvo, da je letos vpisanih kar 19 učencev od 1. do 4. razreda od skupno 37 učencev na šoli priča o tem, da je košarka postala na tej šoli brez dvoma šport številka 1.

 

Telovadnica je za treniranje košarke toliko starih otrok najbolj primerna od vseh v občini, saj ima kar 4 koše nastavljive po višini in s tem otrokom omogoča kar se da prilagojeno treniranje. Zato v tej telovadnici  večkrat organiziramo tudi tekme za mlajše selekcije.

 

Da so "Kočanci" dobri košarkarji dokazuje Nina Uljan ki že nastopa za selekciji U-11 in U-13 KK Plame pur, so pa iz te šole tudi 4 fantje kateri zelo uspešno nastopajo za selekcijo U-11, katera je ena boljših v Sloveniji, prav tako pa že igrajo za ekipo U-13 B.

 

 

Stojijo z leve: Fabec Ivana, Jaksetič Aljaž, Vrh Adam, Uljan Nina, Prosen David, Peruzin Jaka, Kreft Luka, Rep Rene, Tomažič Tadej

Sedijo z leve: Hrenovec Anja, Javornik Žan, Vrh Valentin, Simčič Danaja, Tomažič Tadej, Rutar Gašper, Kreft Manca, Jaksetič Nejc, Prosen Jan, Vrh Lana

 

Šola košarke na OŠ Rudolfa Ukoviča Podgrad

 

V dvorani kjer se je podil "mali" Goran Jagodnik, raste nova generacija Podgrajskih košarkarjev.


Krožek košarke v Podgradu predstavlja 19 igralcev od 1. pa do 5. razreda in celo fant, ki obiskuje 6. razred. V telovadnici, kjer so eni boljših pogojev za košarko imamo na razpolago kar 8 košev.


Dva fanta letnika 2005 sta že priključena ekipi U-11, ki nastopa v 1.SKL. Eden od njiju se tudi že vozi trikrat na teden v Ilirsko Bistrico saj je eden boljših igralcev v ekipi pionirjev U13. Rojeni leta 2006 in mlajši pa nestrpno čakajo, da začne tekmovanje U-9, kjer bodo zastopali barve kluba v eni izmed treh prijavljenih ekip.

 

Stojijo z leve: Frank Maja, Mihaela, Verko Nik, Urh Martin, Vičič Maxim, Barba Rok, Sankovič Manuel

Sedijo z leve: Fatur S. Jan, Studen David, Frank Matej, Vodopivec Rok, Požar Urban, Barba Žiga, Iljaš Aljaž

Manjkajo: Volf Granduč Žan, Baričič Andrej, Urh Mihael, Požar Tadej, Barba Nik
Šola košarke na OŠ Toneta Tomšiča KnežakNa OŠ Knežak imamo oblikovana dva krožka. Prvega obiskujejo učenci prvega razreda ter vrtčevi otroci. Obiskuje ga 16 otrok. Nekateri so se letos prvi srečali z osnovnimi košarkarskimi elementi. Krožek poteka dvakrat tedensko ob ponedeljkih in četrtkih.

 

Stojijo z leve: Pezdir Ožbej, Katja Tomšič, Vid Molko, Valter Kapelj, Miha Kapelj, Lea Škrlj, Sara Ujčič.

Sedijo z leve: Žiga Skok, Mitja Čekada, Aljaž Počkaj, Tim Tomšič, Taja Andreja Penko in Tijan Penko.

Manjkajo: Jaka Čekada, Pavejo Tim, Delost Matic.Drugi krožek je namenjen otrokom od drugega do petega razreda. Vpisanih je 20 otrok. Nekateri otroci so že vključeni v tekmovalne selekcije kluba kategorij U9 in U11. Krožek poteka dvakrat tedensko ob ponedeljkih in četrtkih.

 

Stojijo z leve: Rok Ujčič, Patrik Tomšič, Matic Tomažinčič, Strle Blaž, Benjamin Nusdorfer, Ajdin Behrič, Gašper Česnik.

Čepijo z leve: Samo Slavec, Jakob Česnik, Ažbe Pezdir, Aljaž Smerdel, Matevž Počkaj, Jan Tomšič in Žan Rebec.

Na sliki manjkajo: Nika Deželak, Tinkara Černetič, Smerdel Jernej, Rebec Žiga, Tomažinčič Žiga. 

Krožek Knežak 2013/14

 

GENERALNI SPONZOR

 

 

SPONZORJI

               

     

 


Tomaž Slavec -
novi predsednik
KK Plama Pur


TV Koper - Športna mreža

Plama-LTH Škofja Loka

07.02.2014


TV Koper - Športna mreža
Plama-Šenčur
11.11.2013


SLO Basket - Final 8

Plama pur-Krka N. Mesto

07.02.2013


RTV SLO 1 - Odmevi
Veliko srce KK Plama
13.01.2013

HIMNA KK PLAMA PUR
   

POVEZAVE

SLEDITE NAM